Teren totuudenmukaiset ja ehdottoman oikeat mielipiteet Asioita asioiden nimillä

Ikäsyrjintä

Mies, joka ei petä - Väyrynen on Suomen turva!

https://youtu.be/Li1_Ro9e2_4

Olen jatkuvasti vereslihalla siitä, miten ikääntyviä ihmisiä vähätellään, kummastellaan ja vängetään syrjään.

Olin 56 -vuotiaana Vasemmistoliiton eduskuntaehdokkaana, jolloin yhden kansanedustajan mielestä olin jo vanha. Kari Uotila, alias  'Uotu' ei hyväksynyt minua täysivaltaisena, vaikka toinkin tuolloin puolueelle merkittävää kannatusta.  Syy, miksi olin ylipäätään lähtenyt ehdokkaaksi Vassareille, johtui siitä, että Demareiden Paavo Lipponen oli sallinut varallisuusveron poiston.

Jälleen kerran: ratkaisu työttömyyteen

Kuten tekstejäni lukevat tietävät niin minulla on aika ratkaisu kaikkeen. Olen viime aikoina kertonut ainakin sen, että miten siirrymme tulevaisuudessa Utopiaan, tarkoitan; perustulosysteemiin.

Jahkati meillä kaakilla on oikeus perustuloon, jonka valtio maksaa... Sitten voimme vaan olla?

Onko ihminen tyytyväinen sitten kun saa - vaan olla - kaksi väliviivaa, ajattele!

On minulla itsellänikin tekemistä: suunnittelen. - 

Jälkipyykkiä - Kansalaisaloite ns. "taitettu indeksi."

Eläkeläisten kirosana "Taitettu indeksi" sai syksyllä 2016 Kansalaisaloitteen, jolla olisi ollut mahdollisuus korjata tuo kirosana. Aloite pääsee eduskunnan käsittelyyn, jos se saa 50 000 allekirjoitusta. Aloite sai 84 820 allekirjoitusta. Eläkeläiset olivat toiveikkaita. Mutta, mitä teki eduskunta keväällä 2017?

Clinton 68 vuotta, Trump 70 vuotta, - ja Niinistö myös jo 68 vuotta

Monet lehtimiehet sekä Suomessa että Yhdysvalloissa ovat todenneet 68- ja 70-vuotiaiden Clintonin ja Trumpin olevan vanhoja presidentiksi. Clintonin lääkäri totesi eilen, että "tuossa iässä vaivoja  alkaa olla jo jokaisella".

Ikäihmisiä on kohdattava ja kuultava kuin presidenttiä

Tänään vietetään kansainvälistä päivää ikäihmisten hyväksikäytön ehkäisemiseksi. Hyväksikäyttöä on monenlaista. Yleisintä on huomiotta jättäminen. Ikäihmistä ei kuulla, hänen huoliaan ja toiveitaan ei oteta vakavasti, sairauksien oireet jätetään selvittämättä.

Ikäsyrjintä kannattaa

Suomalaisten keski-ikä nousee, ja keskimääräinen eläkeikä nousee. Suomalaiset työntekijät ovat siis vuosi vuodelta vanhempia. Samaan aikaan työmarkkinoilta kuulee, että yli 50-vuotiaiden työnhaku on lähes toivotonta. Miksi? Miksei kokenut työntekijä kelpaa työnantajille?

Akava tuomitsee leikkaukset työttömiltä - $$$-giljotiinipolitiikalle toppi

-Kiitos puolueille, jotka ovat kaikkein eniten halventaneet niitä, jotka ovat oman alansa erityisasiantuntijoita (jatkuva laajamittainen vihapuhe ja sanan lisäksi teossa osoitettu syrjintä dosentteja kohtaan).
-Kiitos puolueille, jotka ovat luoneet kandiyhteiskunnan väheksymällä korkeinta osaamista ja koulutusta ja nimittämällä tärkeisiin tehtäviin kokemattomia, taitamattomia ja vain vähän koulutettuja.

IKÄSYRJINTÄ SAA ALKUNSA AHNEUDESTA JA ITSEKKYYDESTÄ

Vielä noin kaksikymmentä vuotta sitten henkilö, joka juhli viisikymppisiään, todella iloitsi saavuttamastaan keski-iästä, ja sitä osasivat arvostaa ystävien lisäksi työnantajatkin.

Tarja Filatov ikätyöttömien asialla

  • Työttömien nuorisotakuun rinnalle tarvitaan ikääntyneiden 50+ palvelutakuu, eduskunnan työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan puheenjohtaja Tarja Filatov (sd.) sanoo.
  • Nuoriin verrattuna ikääntyneiden työttömyyden kesto on seitsenkertaista. Tämä ei johdu siitä, että ihmiset pakenisivat työelämästä, vaan siitä että työpaikka pakenee ihmisen alta, Filatov kertoo.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä