Delirium-hallitus luovutti vallan työmarkkinajärjestöille

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne kertoi Ilta-Sanomille, ettei Säätytalolla hänen ymmärryksensä mukaan ole yhtään SAK:n edustajaa. Erikoinen lausunto ottaen huomioon, että SDP itse on kutsunut pitkän liudan vaalirahoittajiaan AY-järjestöistä kirjoittamaan hallitusohjelmaa. Siis ei kuultaviksi asiantuntijoina, vaan nimenomaan kirjoittamaan poliittista toimenpideohjelmaa, jota hallitus sitten sitoutuu toteuttamaan seuraavat neljä vuotta.

Hallitusneuvottelijoiden kutsumina neuvottelupöydissä istuvat seuraavat työmarkkinajärjestöt:

SAK, 4 neuvottelijaa
JHL, 3
Teknologiateollisuus Ry, 1 
Sivista, 1
Yty ry, 1
Talentia, 1
Pro, 1

Neljä vuotta vasemmisto huusi kurkku suorana korruptiosta, kun esimerkiksi politiikan jättävä kokoomuslainen meni sote-yritykseen töihin. Nyt jakovarasta hourivan delirium-hallituksen kärkinimet antoivat vaalirahoittajilleen vallan kirjoittaa hallitusohjelmaa. Laulu korruptiosta on kummasti vaiennut, vaikka tällaista kutsuttaisiin avoimeksi ja häpeilemättömäksi korruptioksi missä tahansa.

Viikonlopun Steelfesteillä samaan pöytään istahti Jaska, joka pienessä kekkulissa myönsi äänestäneensä demareita. Oli ajatellut, että ehkä vasemmisto ajaisi vähän Jaskan kaltaisen metsää perinnöksi saaneen duunarin asiaa. Kerrattiin viime viikon kuulumiset hallitusneuvotteluista. Minä nauroin, Jaska itki. Sitten minäkin itkin. Sitten tilattiin lisää kaljaa.

PS. Kuva liittyy, jonnet ei muista.

Jos tykkäät puhua politiikkaa, tsekkaa myös nämä kanavat:
FACEBOOK
YOUTUBE
TWITTER
INSTA (politiikka)
INSTA (vapaa-aika)

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006105258.html
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006105979.html
https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/hallitusneuvotteluihin-osallistuvat-neuvottelijat-ja-asiantuntijat

teresammallahti
Kokoomus Espoo
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Enemmän työtä, vähemmän veroja! #Terestroika

| Eduskuntaavaaliehdokas | Kokoomus | Uusimaa |

https://teresammallahti.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu