Ramadan ei ole hyväksyttävä syy aivopestä lapsia paastolle

Sehän meinaa tulla känkkäränkkä, kun lukee Mellunmäen moskeijan imaamin, Abbas Bahmanpourin, näkemyksiä peruskouluikäisten lasten paastottamisesta:

"Bahmanpour sanoo, että paastoavien lasten levottomuus ja väsymys ovat normaali ilmiö: ”Kaikesta voi tehdä ongelman, mikäli niin haluaa. Järkevämpää olisi kuitenkin miettiä, miten koulut voisivat omalta osaltaan olla tukemassa muslimioppilaiden paastoamista."

Normaali ilmiö on myös lapsen itku silloin, kun häntä ympärileikataan. Se ei kuitenkaan tee toimenpiteestä tai sen taustalla piilevästä uskonnollisesta aivopesusta moraalisesti hyväksyttävää.

Kasvava peruskouluikäinen lapsi tarvitsee kokoonsa nähden valtavan määrän ruokaa, jotta nälkä pysyy loitolla ja keho toimii sekä kasvaa normaalisti. Tänään 21.5.2019 Espoossa Aurinko nousee klo 4.30 ja laskee 22.08. Ramadania noudattavalle lapselle tämä tarkoittaa 17h ja 38 minuutin taukoa ruokailuihin. Jokainen voinee tästä päätellä, onko lasten aivopeseminen paastoamiseen hyvä vai huono juttu.

Jos aikuisena ihmisenä seuraat uskontosi oppirakennelmaa pitämällä lapsia nälässä tai vaikkapa silpomalla heidän sukupuolielimiään, niin suosittelen mielenterveyspalveluiden piiriin hakeutumista. Vaihtoehtoisesti moiset aikuiset voisivat pohtia, olisiko elämä jossain aavikkoteokratiassa sittenkin paremmin omalle arvomaailmalle sopivaa?

Suomessa on vuosikymmenet mietitty, miten koululaiset saataisiin syömään ja maahanmuuttajat kotoutumaan paremmin. Jos suomalainen ilmoittaa, ettei lapsensa syö kouluruokaa vanhempien uskonnon takia, niin sosiaaliviranomaisen haastattelussa istutaan pikavauhdilla. Ja hyvä niin.

Se, että maahanmuuttavanhemmille annetaan tällaisessa asiassa löysää, vie meitä kauemmas niin kouluruokailun kuin kotouttamisenkin tavoitteista. Kulttuurin tai uskonnon ei tule mennä lasten ihmisoikeuksien edelle, ei Suomessa, eikä missään muuallakaan. #terestroika

Jos tykkäät puhua politiikkaa, tsekkaa myös nämä kanavat:
FACEBOOK
YOUTUBE
TWITTER
INSTA (politiikka)
INSTA (vapaa-aika)

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/imaami-esittaa-kouluihin-lepohu…

teresammallahti
Kokoomus Espoo
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Enemmän työtä, vähemmän veroja! #Terestroika

| Eduskuntaavaaliehdokas | Kokoomus | Uusimaa |

https://teresammallahti.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu