Miksi SAK ei näe yrittämisen arvoa Suomelle?

"Jos heillä ei ole leipää, syökööt sitten leivoksia".

Vastoin yleistä luuloa, Suomessa elää edelleen kuninkaallisia, joita ei koske pahaisia maaorjia varten kirjoitetut säännöt. Tuoreen esimerkin Hakaniemen siniveristen asenteesta yrittäjiä kohtaan väläyttää SAK:n pääekonomisti Ilkka Kaukoranta, joka kehottaa pienituloisia yrittäjiä etsimään itselleen palkkatyön.

Lausahdus on äärimmäisen ylimielinen, kun se tulee "yleishyödyllisyyden" suomasta verovapaudesta nauttivan SAK:n työntekijältä. Varsinkin, kun Kaukoranta itse kävi viimeksi eilen Säätytalolla paaluttamassa SAK:n vaatimukset vaaleissa rahoittamilleen vasemmistopoliitikoille. Ja tulilinjalla oli tietysti yritykset ja yrittäjät, joilta SAK haluaa mm. sukupolvenvaihdos- ja yrittäjävähennyksen pois sekä korkeamman osinkoverotuksen.

Yrittäjyys on työnteon ja perheensä elättämisen perustila, jonka kohtuuton ja tahallinen vaikeuttaminen vaikuttaa koko yhteiskuntaamme negatiivisesti. Yrittäjyyden esteitä, mm. korkeaa verotusta ja kohtuuttomia työllistämisen ehtoja, pitäisi nimenomaan keventää, ei entisestään kiristää tässä riistoverotuksen luvatussa maassa. #terestroika

Jos tykkäät puhua politiikkaa, tsekkaa myös nämä kanavat:
FACEBOOK
YOUTUBE
TWITTER
INSTA (politiikka)
INSTA (vapaa-aika)

https://www.talouselama.fi/uutiset/sak-iski-hallitusneuvotteluissa-kovat…

 

teresammallahti
Kokoomus Espoo
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Enemmän työtä, vähemmän veroja! #Terestroika

| Eduskuntaavaaliehdokas | Kokoomus | Uusimaa |

https://teresammallahti.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu