Antti Rinne ojentaa eduskunnalle kuuluvan vallan vaalirahoittajilleen

On kyllä karmivaa luettavaa nämä eri vasemmistojohtajien visiot vaalien alla. Nyt SDP:n Antti Rinne vaatii eduskunnalle kuuluvan lainsäädäntövallan luovuttamista työmarkkinajärjestöille ja kutsuu vaatimustaan vieläpä isänmaallisuudeksi.

En ole kansallismielisen retoriikan ylin kannattaja, mutta muistelen, että suomalaisille isänmaallisuus on tyypillisesti tarkoittanut maamme demokratian ja parlamentarismin puolustamista ulkoisia uhkia vastaan. Nyt SDP:n puheenjohtajan mielestä isänmaallisuutta onkin se, että tämä verellä lunastettu demokratia annetaan vasemmistopuolueiden vaalirahoittajien ja kabinettikavereiden käsiin.

Toisin kuin SDP esittää, on tulevissa eduskuntavaaleissa äänestäjällä on myös mahdollisuus puolustaa hyvää hallintotapaa ja suomalaista demokratiaa. Lainsäädäntövaltaa ei missään nimessä saa ojentaa ulkoparlamentaarisille voimille, kuten työmarkkinajärjestöille, vaan valta on ehdottomasti pidettävä demokraattisilla vaaleilla valitulla eduskunnalla. Muista äänestää viisaasti. #terestroika

Jos tykkäät puhua politiikkaa, tsekkaa myös nämä kanavat:
FACEBOOK
YOUTUBE
TWITTER
INSTA (politiikka)
INSTA (vapaa-aika)

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/274799-antti-rinteelta-vetoomus-eklle-t…

teresammallahti
Kokoomus Espoo
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Enemmän työtä, vähemmän veroja! #Terestroika

| Eduskuntaavaaliehdokas | Kokoomus | Uusimaa |

https://teresammallahti.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu