Teren totuudenmukaiset ja ehdottoman oikeat mielipiteet Asioita asioiden nimillä

Eduskuntavaaliehdokkaiden some-vaikuttavuus rankattiin - Huh huh!

  • Vaalien kovimmat some-vaikuttajat
    Vaalien kovimmat some-vaikuttajat
  • Laajempi ranking some-vaikuttajista, mukana myös ulkomaisia brändejä
    Laajempi ranking some-vaikuttajista, mukana myös ulkomaisia brändejä
  • Käännöstyökalu ilmoittaa, että olisi varaa vielä retusoida esittelytekstiä...
    Käännöstyökalu ilmoittaa, että olisi varaa vielä retusoida esittelytekstiä...

Apu-lehti listasi somen brändityökaluja valmistavan Underhood-yrityksen kanssa eduskuntavaalien some-vaikuttajat. Listan perusteella voidaan todeta, että vedonlyönti tulevista läpimenijöistä on äärimmäisen riskialtista, mutta myös potentiaalisesti erittäin tuottoisaa. Todennäköistä on kuitenkin se, että eduskuntavaaleissa tullaan näkemään aikaisempaa isompia yllätyksiä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Viihdettä kansalle. Ja rahat pois tyhmiltä.

Käyttäjän teresammallahti kuva
Tere Sammallahti

Muistuttaisin Teppo sua, että paljon tämän parempaa kaveria et eduskuntaan voi saada, jos haaveilet sen huumausainelainsäädännön liberalisoinnista.

Käyttäjän opwallin kuva
Olli-Pekka Wallin
Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

@1. Tere Sammallahti oli ennen Piraattipuolueen riveissä ja on hänellä vielä violetit ja mustat värit käytössä. Uskoisin, että Tere kyllä tietää mitä tekee kansalaisten hyväksi eikä vain pelkästään puolueen takia.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Voinko sanoa, että Onneksi olkoon ykkös asemasta!

Täytyy myöntää että olet ollut todella aktiivinen Youtubessa, Facebookissa, ja jopa täällä. Siitä tietää että haluat oikeasti päästä vaikuttamaan. En moniakaan seuraa, joten en tiedä tekeekö muut tuntejen streamejä siitä kun vastailee vaalikoneisiin! Loistavaa kuunnella sinun oikeita mielipiteitä kunnolla niihin kymyksiin, eikä tarvitse vain lukea muutamaa riviä miksi vastaat kysymkseen näin. Pahimpia ehdokkaita on ne, jotka jättävät tyhjäksi perusteluosiot. Sama kuin tekisi CV:n ilman mitään lisätietoja itsestään!

Käyttäjän teresammallahti kuva
Tere Sammallahti

Kiitosta vallan! Itse myös näen tietyn arvon sillä, että vastauksia pystyy perustelemaan pidemminkin.

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Mikähän mahtaa olla somevaikuttajan määritelmä?

Katselin ekaa kuvaa ja siinä katsottiin Juha Sipilä kuudenneksi kovimmaksi somevaikuttajaksi?

WTF, mieshän ei somessa tee mitään? Kirjoittaa omalle webbisivulleen blogia harvoin, kun ei suostu vastaamaan toimittajille.

Vaikuttaa siltä, että ennemmin on kyse siitä, kenestä puhutaan somessa.

Tekeekö se jostain somevaikuttajan, että vaikkapa häntä kritisoidaan siellä jatkuvasti?

No, vaikutus se on negatiivinenkin ja vaikuttajaan pätenee sama.

Missä muuten tuo itse artikkeli on, kun hauilla ei löydy mitään? Oletko saanut ennakkotiedon, kun linkkiäkään et laittanut vaan pelkkiä näyttökuvia?

Muutenhan tästä blogin tekemisen itse voi oikeastaan laittaa kategoriaan kukas se kissan hännän nostaa ellei kissa itse. Vaikuttamista sekin, jonkun mielestä hyvää ja toisen ei.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

@6. Sipilä taisi vahingossa nostattaa itseään sometasolla korkeammaksi, kun meni aikoinaan haukkumaan YLE:n toimistoa sähköpostiviestittelyissään ja se nostatti hänet harhaanjohtavasti pykäleitä korkeammalle tasolle?

Oli miten oli, hyvää olisi se, että nämä poliitikot sekä ministerit yrittäisivät keskustella vaikka täällä Puheenvuorossa vuorovaikutuksessa muiden keskustelijoiden kanssa kuten esimerkkinä on tämä Jari Lindström. Hänestä kelpaa muidenkin ottaa mallia, että kun maailma muuttuu, niin pitää politiikankin vanhat tavat muuttua.

Poislukien korruptiot ja hyvävelijärjestelmät.

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Samaa mieltä, nythän Tere on uuden ajan Paavo Väyrynen. Ei koskaan väärässä omasta mielestään ja kaikki julkisuus on hyvästä.

En muista yhtään poliitikkoa paitsi Väyrynen ja kenties Kärnä, joka olisi tämän blogin kaltaisesti tuonut omaa erinomaisuuttaan framille.

Jos sitten otetaan esille se, että kyseessä ei ole lainkaan itsensä tuominen esille osaamisen tai mielipiteidensä kautta vaan pelkän julkisuuden, niin onhan tämä jopa hälyttävää.

Terehän on kauan sitten jakanut tämän twitteriin ja Faceen käyden siellä keskustelua uskollisten kannattajiensa kanssa eikä tänne kerkeä lainkaan. Miksi kerkiäisi, kun ei näitä kommentteja lue kuin alle prosentti yleisöstä.

Näillä mennään nykyään - valitettavasti.

Käyttäjän teresammallahti kuva
Tere Sammallahti Vastaus kommenttiin #8

Niko-hyvä, meidän poliitikkojenkin on vietettävä vapaa-aikaa, nukuttava ja tehtävä töitä välillä. Jos haluat tietää, miksen priorisoi sinulle vastaamista asialistani kärkeen, niin sopii hieman tarkastella tuota omaa ulosantiasi.

Käyttäjän teresammallahti kuva
Tere Sammallahti

Voit kysellä tarkemmin laskenta-algoritmista Underhoodilta. Tuolla se Apu-lehden lista. Lisäytin heidän palveluunsa Twitter-tilini, joten sijoitus putosi hieman, mutta silti omassa vaalipiirissäni kirkas ykkönen.

Tietysti haluan nostaa omaa häntääni, olen tehnyt vuosia töitä näiden vaalien eteen ja lopputuloksena on yksi Suomen laadukkaimmista brändeistä. Miksi ihmeessä en juhlisi moista saavutusta?

Ajatella, jos kuuntelisin teitä lannistajia joka välissä, mikä olisi sijoitus silloin? Ei sellaista varmaan olisikaan.

https://www.apu.fi/teemat/somevaalit

Käyttäjän Lauri-PekkaAlanko kuva
Lauri-Pekka Alanko

Sinä Tere, Pilvi, Atte ja Elina ovat tuosta listasta millään lailla nimenomaan some-vaikuttajia. Elina pitää ykkössijaa.

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen

Jos TOP-listalla on kolme henkilöä, joista en ollut ennen listan näkemistä kuullutkaan, niin kertooko se enemmän listasta vai somen seuraamisestani?

Hanna-Leena Mattila? Katja Taimela? Heikki Autto?

Käyttäjän teresammallahti kuva
Tere Sammallahti

Pitää muistaa, että some on kupla, eikä edes pääministerin some näy kuin pienelle osalle suomalaisista. Laadullinen mittarointi kuitenkin antaa osviittaa siitä, kuka pystyy somen kautta vaikuttamaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset