Teren totuudenmukaiset ja ehdottoman oikeat mielipiteet Asioita asioiden nimillä

Jos Greenpeace haluaisi eroon fossiilisista, se ei vastustaisi ydinvoimaa

Greenpeace on vuosikymmenien ajan vastustanut ydinvoimaa, mikä on johtanut merkittävään fossiilisten polton lisäämiseen niin kotimaassa kuin globaalistikin. Eilen sama häirikköjärjestö oli aatteenveljiensä Luonto-Liiton ja Maan ystävien kanssa eduskuntatalolla protestoimassa fossiilisten polttamista vastaan.

Fossiilisten polttamista pitää vähentää, mutta historia näyttää, että Greenpeacen ajamat keinot lähinnä vievät ihmiskuntaa kauemmaksi tuosta tavoitteesta. Harmillisesti näiden järjestöjen aate vaikuttaa edelleen myös muutamissa kotimaisissa puolueissa, jotka ovat tietysti lanseeranneet itsensä ympäristön puolustajiksi ja puhuvat ympäristöasioista kovimpaan ääneen. Yksikään "tiedepuolue" ei vastusta ydinvoimaa, jos se on aivan oikeasti huolissaan fossiilisten polttamisesta.

Jos Suomessa olisi jatkettu ydinvoiman rakentamista 1980-luvun tahdilla, niin Suomen sähkön- ja lämmöntuotantojärjestelmät olisivat jo päästöttömiä, ja suurin osa tieliikenteen polttoaineistakin olisi jo korvattu synteettisillä polttoaineilla. Älkää langetko käärmeöljynkauppiaiden tyhjiin lupauksiin. #terestroika

- Tere Sammallahti, eduskuntavaaliehdokas, Uusimaa

Jos tykkäät puhua politiikkaa, tsekkaa myös nämä kanavat:
FACEBOOK
YOUTUBE
TWITTER
INSTA (politiikka)
INSTA (vapaa-aika)

https://www.hs.fi/paivanlehti/07032019/art-2000006025228.html

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän seppoviljakainen kuva
Seppo Viljakainen

Olen vanha, katkeroitunut, muutosvastarintainen jne...siis kaikki vajeet omaava entinen ´hippi´.

Nyt kysyn ihan aidosti : näkeekö ´nuori polvi´ esimerkiksi tämän eilisen irvokkaan pylväissä roikuskelun "ilmaston puolesta" asiaansa edistävänä tapahtumana ?

Minusta näytti jo siltä , että aina ituhipeille hurraavat toimittajatkin tunsivat myötähäpeää joutuessaan tätä arvotonta näytelmää kommentoimaan.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Kiero huumorintajuni on sen verran vireessä, että jaksan edes hymyillä, kun Vihreät/Greenpeace kipuilevat ilmastonmuutoksen ja ydinvoiman vastustuksen kohdilla esittäen toteuttamiskelvottomia tulevaisuuden visioita. Osa sentään vaivoin ja tuskissaan kääntyy ydinvoiman kannalle muiden taistellessa vastaan luottaen tuuleen tai johonkin yhtä typerään. Vuosikymmenten aikaisen ideologian kääntäminen 180-astetta ei oikein toimi ihan ilman ongelmia. Voi voi.. realismi ei ole ollut juuri koskaan noissa porukoissa voimissaan.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Tämä Greenpeace on varsin jännä organisaatio.

Lähinnä ovat kiinnostuneita vain rahasta.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

No onhan se ihan validi motiivi. Vähän kierosti hoidettu, mutta esim. pelkästään Aamu-tv eri kanavilla näyttää meille joka päivä astrologeja/ennustajia/parantajia sun muuta paskaa (aikainen herätys ja se tarjonta joillakin kanavilla on hirvittävää ihmisten kusetusta). Ja se on myös täysin laillista ( hajuakaan minkä ihmeen takia, mutta vain yksi muoto laillistettua ihmisten huijausta.... ).
Ehkä tyhmyys/epätoivo/jne. on vain tila, jossa ihmistä on lupa laillisesti kusettaa. En kamalasti pidä moisesta, mutta mitäpä sille voit..

.. aidosti otan vinkkejä siitä, mitä sille (ja monelle muulle epäkohdalle) voi. Kärsimyksen vähentäminen tässä hulluudesta on edes suht koht ok tavoite IMHO.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Tuttava kertoi, että suorastaab v.....i, kun veronpalautuspäivänä ja jouluaatonaattona puhelin pirisi, kun Greenpeacen ulkoistamat puhelinpalvelut kerjäsivät rahaa touhulleen.

Tammikuulla haistatti pitkät koko poppoolle ja käyttää nyt hyväntekeväisyysvaransa Nepalin lapsille huolimatta siitä, että on köyhä opiskelija.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset