Teren totuudenmukaiset ja ehdottoman oikeat mielipiteet Asioita asioiden nimillä

Oikeita vastauksia maahanmuuttopolitiikan polttaviin kysymyksiin

Ymmärrettävistä syistä maahanmuuttopolitiikka askarruttaa ihmisiä, joten otan vapauden vastata muutamiin yleisimpiin viime päivinä julkisessa keskustelussa kuulemiini fraaseihin. Tässä neljän kärki:

1. Miksi raiskaaminen kiinnostaa vasta, kun syyllinen on ulkomaalainen?
V: Nyt pitää pyyhkiä unihiekat silmistä ja vaikut korvista. Esimerkiksi Itä-Suomen hovioikeuden lepsu linja raiskausrangaistuksissa, suomalaiseen oikeuskäytäntöön pesiytyneet paljousalennukset ja seksuaalirikosten rangaistusasteikon koventaminen ovat olleet kiinteä osa julkista keskustelua jo ainakin sen 20 vuotta, minkä ajan minä olen käynyt aktiivista yhteiskunnallista keskustelua. Todennäköisesti paljon pidempäänkin.

2. Miksei kaikkia ulkomaalaisia/ muslimeita /[mielisolvauksesi] /[inhokki-ihmisryhmäsi] vain poisteta maasta?
V: Koska kollektiiviset rangaistukset ovat epäoikeudenmukaisia syyttöminä tuomiolle joutuvia kohtaan ja rikkovat oikeusvaltioperiaatetta. Jos tälle tielle lähdetään, niin menetämme sen länsimaisen sivistysvaltion, jota yritämme nyt suojella. Vastuu rikoksista on yksiselitteisesti niiden tekijöillä, ei millään kollektiiveilla, eikä syyttömien tarvitse kärsiä tai menettää vapauksiaan muiden takia. Tämä koskee meitä kaikkia uskontoon, etnisyyteen, ihonväriin, aatteisiin, ja niin edelleen, katsomatta.

3. Raiskaavathan suomalaisetkin.
V: Niin tekevät. Erona on, että emme voi valita keitä Suomeen syntyy, mutta voimme valita keitä maahan pääsee. On kaikkien etu, että turvapaikanhakijoille asetataan tiukempi seula ja kotoutumisehdot, sekä maahanmuuton painopistettä siirretään vahvemmin työperäiseksi. Ideaalitilanteessa voimme pienillä muutoksilla vähentää raiskauksia kansallisella tasolla 20-30 % luopumatta oikeusvaltioperiaatteesta samalla, kun työllisyysasteemme ja kansantaloutemme vahvistuu. Sitä vastaan kenelläkään ei luulisi olevan yhtään mitään.

4. Suomi ei pärjää ilman maahanmuuttoa.
V: Pärjää ja ei pärjää. Suomi pärjää mainiosti ilman kielitaidottomia, kouluttamattomia ja sopeutumiskyvyttömiä maahanmuuttajia. Ahkerille, kielen opetelleille, yhteisten sääntöjemme mukaan pelaaville, sopeutuville ja omalla työllään toimeen tuleville maahanmuuttajille "Ei":n sanominen taas on tyhmää. Lakeja tulisikin muuttaa niin, että työn perässä muuttavalle ovi aukeaisi helpommin samalla, kun kannustimet valheellisen markkinoinnin aloittamille kansainvaelluksille poistetaan.

Hyvä tästä vielä tulee. #terestroika

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (36 kommenttia)

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Millä kriteereillä raiskaajat seulotaan Suomeen pyrkivien massasta?

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Tarveharkinnalla. Työperäisten muuttajien joukossa on tilastollisesti huomattavasti vähemmän raiskaajia kuin "turvisten" joukossa.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Arvelisin noin olevan, mutta en heti keksi mistä tarkistaisin. Heititkö hatusta, vai perustuiko väitteesi johonkin tilastoon?

Pekka Pylkkönen Vastaus kommenttiin #9

Valitettavasti Tilastokeskuksesta ei voi tutkia ristiin kaikkia muuttujia, mutta seuraavassa erittely raiskauksien tekijöiden pääasiallisesta toiminnasta 2017

Työllinen : 233
Työtön : 202
Opiskelija / koululainen: 217
Eläkeläinen : 57
Muu työvoiman ulkopuolella oleva: 157
Ei väestötietoja: 72

Työllisten perusjoukko on palttiarallaa yhtä iso kuin kaikki muut yhteensä, joten työllisyyden voisi kai perustellusti tulkita suojaavan raiskaajaksi ryhtymiseltä.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #16

Havainnot ovat tuossa valtaosaltaan suomalaisia, joten en lähtisi voimakkaita johtopäätöksiä tekemään eri syistä maahan muuttaneiden osalta. Tuo kuvailemasi korrelaatio lienee myös vahva ikäryhmän kanssa, johon on luonnollinen selitys. Pelkästä korrelaatiosta emme kuitenkaan voi päätellä suojaako työllistyminen raiskaajaksi ryhtymiseltä, vai työllistyvätkö raskaajaksi ryhtymiselle alttiit huonommin.

Käyttäjän teresammallahti kuva
Tere Sammallahti

Mitään idioottivarmaa keinoahan ei ole, mutta uskoisin, että kun keskitytään perheisiin ja ennakkokyselyin testataan arvomaailmaa sekä sopeutumiskykyä, niin tilastollisesti raiskaajien määrä vähenee.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Väistit sitten kysymyksen kriteereistä. Olkoon niin, jos kysymys oli liian vaikea. Perheiden painottaminen on pelkkää höttöä, ellet sitten tarkoita että turvapaikan myöntämisen edellytykseksi asetetaan perheellisyys. Koskisiko tuo hakijoita sukupuolesta riippumatta.

Käyttäjän teresammallahti kuva
Tere Sammallahti Vastaus kommenttiin #6

Kriteereistä? Onko mulla jotain P-koetta sulle luovuttaa, josta voit tarkastaa, mitä testataa ja mitä kysytään? Ei. Mutten usko, etteikö asiaan voitaisi millään tavalla vaikuttaa. En sanonut, että ainoa kriteeri tulisi olla perheellisyys.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #14

20-30% kuitenkin tarkoittaisi lähes kaikkien ulkomaalaisten tekijöiden karsimista, mukaanlukien käymässä olevat. Henkilökohtaisesti en esimerkiksi usko että Yhdysvalloissa olisi koskaan saatu ketään juutalaisvainoihin osallistunutta nalkkiin maahantulokaavakkeen kysymyksen pohjalta...

Käyttäjän teresammallahti kuva
Tere Sammallahti Vastaus kommenttiin #18

En toki puhunut maahantulokaavakkeesta tyyliin "oletko natsi". Oh well...

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #29

Jollain tavalla sinun on screenattava kaikki maahan pyrkivät miehet, jos aiot päästä ilmoittamaasi 20-30% vähennykseen raiskausten lukumäärässä. Ei taida ihan heti irrota kapasiteettia henkilökohtaisiin haastatteluihin, kun nyt ei tehdä edes rajatarkastuksia Schengen-alueelta tuleville.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen Vastaus kommenttiin #6

Onko seksuaalirikollisuus yhtä yleistä perheellisten kuin perheettömien keskuudessa? En ole nähnyt tilastoja aiheesta, mutta vahva veikkaukseni on, että perheelliset raiskaavat vähemmän. Ainakaan tyydyttämättömiä seksuaalisia paineita ei pitäisi kertyä, jos suhde toimii.

Käyttäjän mjkrie kuva
Mika Riekki

Ainakin jos otetaan vaan naisia...
Feministit tosin vastustaisivat sitä ^_^

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Ei ole ihan sataprosenttinen, mutta hyvinkin tehokas. Kielletään maahantulo miehiltä. Kysymys tosin kuuluu, vähentäisikö vai lisäisikö se raiskausten esiintyvyyttä jäljelle jäävien miesten osalta. Määrä toki oletettavasti vähenisi, kun populaatio pienenee.

Kysymykseni johtuikin lähinnä siitä, että merkittävän osan ulkomaalaisten tekemistä raiskauksista tehnee täällä väliaikaisesti oleilevat.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Näin se pitäisi tehdä! Ja tosiaan paperittomat ulos maasta tai sitten jonnekin "säilöön" HE RIKKOVAT JO SIINÄ VAIHEESSA LAKIA.

Samalla pitäisi "pakolaisille" alkaa tekemään ehtoja.

1.Opettele Suomenkieltä, jos et, niin ulos!

2.Talvella lumitöitä tekemään!

jne.. Ei vain annettaisiin ilmaiseksi täällä notkua.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Lisäys noihin kohtiin:

5. Netti on suurin syyllinen tähän ilmiöön. Kaikkien valontaa pitää tehostaa netissä ja nettineutraliteetti pitää tuhota.

Muuten kohtaan 2. liittyen... Täällä jo olevat maahanmuuttajat tulevat epätodennäköisemmin raiskaamaan, kuin tänne tulevat uudet tulokkaat. Puussa olleet mädät omenat kun on jo huomattu. Eli siis heihin eri toimien kohdistaminen olisi typerää tuonkin takia.

Ja kohdassa 3. taas voisi mainita, että tietyistä maista tulevat maahanmuuttajat raiskaavat moninkerroin todennäköisemmin kuin suomalaiset. Esim. tuon mukaan yli 40 kertaa todennäköisemmin.

http://www.jocka.fi/?p=5579

Vastapainona taas esim. aasialaisten raiskaustilastot ovat pysyneet lähellä nollaa ja välillä käyneet nollassakin, mikä tekee heistä epätodennäköisempiä raiskaajia kuin itse suomalaisista.

Käyttäjän teresammallahti kuva
Tere Sammallahti

Nettineutraliteetti pitää tuhota? Ei kiitos. Et varmaan halua Suomesta mitään Saudi-Arabiaa?

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Äh... Yritin mukailla tuota sinun formaattia, mutta V eli vastaus jäi puuttumaan. Vastaus olisi ollut suurinpiirtein juurikin jotain tuohon suuntaan kuin laitoit. Eli en todellakaan halua tuhota nettineutraaliteettia.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Vastapainona taas esim. aasialaisten raiskaustilastot ovat pysyneet lähellä nollaa ja välillä käyneet nollassakin, mikä tekee heistä epätodennäköisempiä raiskaajia kuin itse suomalaisista."

Se ettei aasialaisia ole raiskaajien joukossa kovin paljon, ei ole välttämättä aasialaisten lainkuuliaisuudesta tai korkeasta moraalista kiinni. Jostakin syystä suomalaisia naisia ja tyttöjä kiinnostavat enemmän lähi-idän tyyliä edustavat uroot, kuin aasialaisperäiset, niin että nämä arabin näköiset saavat raiskaamiseen tilaisuuksia enemmän kuin suomalaiset tai aasialaisperäiset potentiaaliset raiskaajat.

Joskus asia on ollut ilmeisesti toisin, koska geenitytkimuksen mukaan suomalaiset mieslinjat ovat kovasti aasialaisperäisiä, elikkä olemme idästä, jopa kaukaa idästä saapuneiden miesten jälkeläisiä, kun taas äitilinjat ovat vahvasti eurooppalaisia.

Jossain vaiheessa siis idästä, eli ihan kaukaasiasta asti tulleet uroot ovat olleet meidän eurooppalaisperäisen väestömme naisten mielestä kovin seksikkäitä ja puoleensavetäviä ja hyviä pariutumiskumppaneita.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

"Jostakin syystä suomalaisia naisia ja tyttöjä kiinnostavat enemmän lähi-idän tyyliä edustavat uroot, kuin aasialaisperäiset, niin että nämä arabin näköiset saavat raiskaamiseen tilaisuuksia enemmän kuin suomalaiset tai aasialaisperäiset potentiaaliset raiskaajat."

Syytät siis raiskauksista uhrien mahdollisia mieltymyksiä? Eli siis tavallaan syytät uhreja. Muutenkin onko sinulla mitään lähdettä tälle? Mie voin antaa päinvastaisen esimerkin, jossa tulos oli se, että kaikki naiset suosivat valkoisia miehiä eniten.

"Why black women and Asian men are at a disadvantage when it comes to online dating"
https://www.thestar.com/life/2017/03/21/racism-and...

Ja tuolta...

"White men: congratulations! Women of every racial background seem to strongly prefer dating you."

Ettei vain sillä olisi pientä vaikutusta, että yhteiskunnan puolelta suorastaan työnnettiin nuoria tyttöjä maahanmuuttajien kainaloon?

"Oulussa turvapaikanhakijoiden päiväkotivierailu kuohuttaa"
https://www.kansalainen.fi/oulussa-turvapaikanhaki...

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Syytät siis raiskauksista uhrien mahdollisia mieltymyksiä? Eli siis tavallaan syytät uhreja."

Minusta tulkitset väärin. En syytä uhreja, mutta tiedetään että nuoret tytöt on kautta aikojen käyttäytyneet varomattomasti ja huolettomasti ja kautta aikojen kaikenlaisille miehille tällainen käytös luo selkeästi houkutusta toimia rikollisella tavalla.

Pohdin sitä miksi arabinnäköiset miehet ovat yliedustettuina raiskaustilastoissa ja arvelin että syy voi olla myös siinä että heidän ulkomuotonsa tai käytöksensä tai joku muu salaperäinen seikka tuo heille enemmän mahdollisuuksia tähän rikollisuuteen.

En tiedä muusta, mutta minulle ainakin on moni nainen selkeästi ilmaissut miten miellyttävänä he ovat kokeneet tällaiset tummien miesten lähentelyt ja miten hyvin nämä veikot osaavat lukea naista ja täyttää heidän salaisia tarpeitaan. Naiset olisivat siis tämän minun tietoni perusteella helppoja saaliita paitsi niille ihan kunnollisille arabityypeille, jotka kunnioittavat naista, myös näille toisenlaisille tyypeille, siis näille pahoille.

"Ettei vain sillä olisi pientä vaikutusta, että yhteiskunnan puolelta suorastaan työnnettiin nuoria tyttöjä maahanmuuttajien kainaloon?"

Siinä oli varmasti tapahtunut arviointivirhe, joka sekin perustui näiden tyyppien ulkonaiseen miellyttävyyteen, muu ei oikein tunnu todennäköiseltä. Eikä siinä ole kysymys siitä että yhteiskunta työntää nuoria tyttöjä maahanmuuttajien kainaloon jos yhteiskunnan yksittäiset työntekijät ovat tehneet virheitä ja toimineet sinisilmäisesti harkitsemattomalla tavalla.

Kysymys on ilmeisesti siitä että nämä tekijät olivat ensin harhauttaneet SPR:n työntekijät ja sitten vielä uhritkin. On tietenkin selvää että tällaisia luikureita ei Suomessa tarvita ja että heitä pitää rangaista ja myös karkoittaa Suomesta, varoitukseksi ja esimerkiksi.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen Vastaus kommenttiin #26

Nuoret tytöt ovat oppineet sen, miten huolimattomasti ja varomattomasti he voivat käyttäytyä Suomessa ilman mitään pahempaa vaaraa. Uudet tulokkaat vain tulevat erilaisesta kulttuurista ja heidän kohdallaan tuollainen käyttäytyminen voi tarkoittaa esileikkiä, kuten tässä lehtiartikkelissa tulee ilmi.

"Irakilaistaustaisilta naisilta suoraa puhetta kulttuurieroista – ”Sinisilmäinen ei saa olla”"
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005965769.html

Oli tuossa kainaloon työntämisessä mitä kansallisuuksia tahansa, niin tuollainen ei käy mitenkään järkeen. Ajattele vaikkapa suomalaisilla nuorilla miehillä. Siis suomalaisia aikuisia nuoria miehiä tutustettaisiin yhteiskunnan rahoilla alaikäisiin nuoriin tyttöihin. Koko homma kuulostaa kokoajan enemmän ja enemmän parittamiselta oli kyseessä ketkä tahansa.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #27

"Nuoret tytöt ovat oppineet sen, miten huolimattomasti ja varomattomasti he voivat käyttäytyä Suomessa ilman mitään pahempaa vaaraa."

Ei tähän opita, se huolettomuus on enemmän luontaista plaatua. se on sitä viattomuutta ja sinisilmäisyyttä. Vaara on aina olemassa, mutta kun kaikille ei näissä seikkailuissa käy kuinkaan ja joillekin voi käydä peräti hyvin, niin se rohkaiseea kokeilemaan.

Sitten kyllä valitettavasti on niin että joillekin käy tosi pahasti näiden kokeilujen yhteydessä. Se ei tietenkään ole mikään totuus että aina on olisi turvallista lähteä suomalaisen pojan matkaan ja jos siinä sitten käy huonosti, siitä ei nouse aina meteliä, rikokseen syypäät saattavat olla yhteiskunnallisesti arvostetuista piireitä ja ne yritetään pitää piilossa.

"Koko homma kuulostaa kokoajan enemmän ja enemmän parittamiselta oli kyseessä ketkä tahansa."

Tarkoituksena ei varmaankaan ole ollut paritus, vaan ihan viattomasti tutustuttaminen, puolin ja toisin.

Aina ei kaikki kuitenkaan käy niin kuin Srtömsöössä, eikä varsinkaan silloin kun alkukantaiset vietit ottavat vallan ja niillä on suurin rooli tapahtumien kulussa

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen Vastaus kommenttiin #30

Olisiko tuollainen tutustuttaminen siis ollut mielestäsi ihan ok, jos mitään raiskauksia ei olisi tapahtunut?

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #31

"Olisiko tuollainen tutustuttaminen siis ollut mielestäsi ihan ok, jos mitään raiskauksia ei olisi tapahtunut?"

Vaikeahan sitä on joskus etukäteen uskoa että näin voisi käydä. Yleensä kuitenkin on niin että elämänkokemuksella pystyisi huomaamaan tällaiset vaarat ja tunnistamaan koijarit, jotka esittää jotain muuta kuin mitä ovat.

Ehkä näiltä tilaisuuden järjestäjiltä puuttui se tarvitteva elämänkokemus. Vaikeaahan sitä on näin etänä arvioida. Se menee pakosta arvailemiseksi. Sitähän tämä tietenkin kaikki onkin, kaikkien osalta, myös minun osaltani, nimittäin arvailua.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen Vastaus kommenttiin #32

Äääh... Ajattele, että sinulla olisi alaikäinen tytär ja joku julkinen taho järjestäisi tutustumistapahtuman, jossa alaikäinen tyttäresi tutustettaisiin nuoriin miehiin, joidan kanssa hän voisi viettää päivän verran aikaa ja tutustua miehiin vähän paremmin.

Eikö tuollainen edes vähän arvelluttaisi? Olenko ainut, jolla alkaa tuollaisesta asetelmasta hälytyskellot soimaan? Missä ovat isät? Teiltäkin tarvittaisiin kommenttia tähän.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #33

"Eikö tuollainen edes vähän arvelluttaisi? Olenko ainut, jolla alkaa tuollaisesta asetelmasta hälytyskellot soimaan? Missä ovat isät? Teiltäkin tarvittaisiin kommenttia tähän."

Totta hitossa minua arveluttaisi. Minua arveluttaisi jokaikinen kundi jonka kanssa tyttäreni viettää aikaa. Tässä tapauksessa todennäköisesti kuitenkin luottaisin näihin SPR:n henkilöiden valitsemiin kundeihin enemmän kuin tyttären omiin valintoihin, varsinkin kun aivan hyvin tietäisin että tyttäreni haluaa tutustua kundeihin ja tekee niin jokatapauksessa, piittaamatta siitä mitä mieltä minä siitä olen ja miten paljon minä hänen puolestaan pelkään.

-------------

Minusta on ihan oikeansuuntaista toimintaa jos poliisi jatkossa pyrkii valvomaan näitä netin tapahtumia, paritustoimintaa, erilaisia auervaaroja, pedofiilirinkejä, prostituoituja ja näitä grooming- rinkejä. Se on trpeen tavallisten kansalaisten turvallisuuden ja ennenkaikkea lasten turvallisuuden takia.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Kristitty maahanmuuttaja on paras valinta.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Mikä saa kuvittelemaan, että uskonto tekisi ihmisestä paremman. Eikö empiria nimenomaan puhu tuota oletusta vastaan?

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi
Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #28

Miten se että uskoo Kristuksen ylösnousemukseen auttaa kotoutumaan Suomeen paremmin, verrattuna siihen että ei usko?

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Ateisti on paras valinta. Silloin se kaikki uskontohömppä on unohdettu ja tarvitsee oikeasti turvapaikkaa, sillä monissa maissa uskonnottomuus on jo rikollista toimintaa, mistä saa kuolemantuomion...

Matti Simonaho

Päivän lainaus

""- On valitettavasti selvää, että syyttömiä ulkomaalaistautaisia henkilöitä on tönitty ja syrjitty. "

On selvää et syyttömii suomalaisii on tönitty ja syrjitty ."

Matti Simonaho

Puhutaan paljon (sosiaalisen) median vaaroista.

"Suomi on kuin tietokone jossa on useita eri käyttöjärjestelmiä jotka vaikuttavat toistensa toimintaan - kun pitäisi olla vain yksi. Suomi on kuin tietokone jossa on palomuuri mutta jota ei ole päivitetty. Suomi on kuin tietokone jossa on virustorjuntaohjelma mutta jota ei ole päivitetty. Suomi on kuin tietokone jossa on haittaohjelmien esto- ja poisto-ohjelma mutta jota ei ole päivitetty. Suomi on kuin tietokone johon on verkostosta ladattu ohjelmia - jotkut niistä toimivat, jotkut hidastavat koneistoa, jotkut aiheuttavat häiriöitä, jotkut eivät toimi laisinkaan. Suomi on kuin tietokone, jonka kiintolevyä ei ole elvytetty."

Matti Simonaho

Vihreä Linja; "IPCC:n raportissa uutta oli se, miten tärkeää olisi saada lämpeneminen rajattua 1,5 asteeseen. Esimerkiksi vihreiden puheenjohtaja Pekka Haavisto sanoi joulukuussa Vihreälle Langalle, että tämä tieto on muuttanut hänen ajatteluaan. Vihreillä on edelläkävijän asema ilmastokeskustelussa. Kun Suomen Kuvalehti vertaili puolueiden ilmastotoimia, oli vihreät ykkönen."

Vaikka osoittaa mieltä Kevään, Kesän Syksyn tai Talven (Jääkauden) tuloa vastaan, ne tulevat jokatapausessa - jokainen omalla ajallaan pienessä ja suuressa aikakaavassa. Johdonmukaisesti Luonnon energialla ja sen lailla on eri mieli kuin Vihreällä Langalla.

Kai edellinen ainakin jossain määrin on verrattavissa siihen, että kun ulkomaalaista perustelluista syistä ollaan palauttamassa kotimaahansa, niin Vihreä osoittaa mieltään ja tilanteen kärjistyessä äärimmilleen, se toinen mieli jota perustelluista syistä ollaan palauttamassa kotimaahansa lopettaa Vihreän mielen toiminnan kokonaan.

Johdonmukaisesti, joskus kun osoittaa mieltään, osoittaa tietämättömyyttään. Johdonmukaisesti, joskus kun joku osoittaa mieltään, hän ei osoita omaa mieltänsä vaan jonkun toisen joka hallitsee hänen mieltään. "

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset