Teren totuudenmukaiset ja ehdottoman oikeat mielipiteet Asioita asioiden nimillä

Raiskausringit on löydettävä ja murskattava

  • Uutisia Oulun raiskaustapauksista.
    Uutisia Oulun raiskaustapauksista.

Oulussa on jälleen tullut esiin tapaus, jossa ulkomalaistaustaiset, ilmeisesti turvapaikanhakijat, ovat epäiltynä alaikäisten raiskaamisesta. Huolestuttavinta on, että viranomainen toteaa jo paljastuneiden tapausten olevan vain "jäävuoren huippu".

Sanon aivan ensimmäisenä, että vaikka nämä tapaukset nostavat tunteet pintaan, on meidän pidettävä länsimaisesta oikeusvaltioperiaatteesta kiinni, ettei maastamme tule samanlaista takapajulaa kuin ne maat, joista nämä rikolliset ovat tulleet. Mutta silti, päättäjiltä täytyy vaatia kovia, mutta oikeudenmukaisia, keinoja näiden pedofiili- ja raiskausrinkien murskaamiseksi Suomesta.

Koska tiedän, että huutoani poliittisen kentän vasempaan laitaan tervehditään näissä tapauksissa hiljaisuudella tai merkityksettömillä latteuksilla, vaadinkin että Kokoomus nousee aidoksi johtajaksi maahanmuuttopolitiikassa. Puolueeltamme on tultava uskottava maahanmuuttopoliittinen ohjelma, jossa esitetään keinot suomalaisten, ja kaikkien täällä laillisesti oleskelevien, turvallisuuden takaamiseksi. Puheet tähän ohjelmaan sitoutuvien poliittisten yhteistyökumppaneiden sulkemisesta hallitusyhteistyön ulkopuolelle on lopetettava ja palattava valtionhoitajapuolueelle ominaiseen neuvotteluvalmiuteen.

Epämiellyttävää totuutta ei pääse enää pakoon: Pakolaisaallon mukana Suomeen tuli tuhansia ihmisiä, joilla ei ollut aitoa hätää saati aikomustakaan sopeutua yhdessä hyväksi katsomiimme normeihin ja lakeihin. Tällaiset ihmiset on etsittävä ja poistettava maasta välittömästi. Samalla lakeja on muutettava niin, ettemme pakolaisten oikeuksia suojellessamme joudu tinkimään omista oikeuksistamme.

Suomalaisten ei tarvitse sopeutua maailmalta tänne tuotuihin kriiseihin tai rikollisiin, vaan tänne tulevien pakolaisten on sopeuduttava Suomeen ja meidän sääntöihimme. Tämä on niin suomalaisten kuin Suomessa oleskelevien ulkomaalaistenkin etu. On kohtuutonta, että maahanmuuttajayhteisömme joutuu kärsimään lepsun maahanmuuttopolitiikan takia nousevista ennakkoluuloista ja rasismista.

Itse siirrän jo lupaamani videoblogikäsikset syrjään ja otan maahanmuuttoreformin muotoilemisen to-do-listan kärkeen. Sitä videota voitte odottaa julkaistavaksi ensi viikon kuluessa.

Meidän poliitikkojen ratkaisuja odottaessa kannustan kaikkia vanhempia käymään lastensa kanssa läpi ne pelisäännöt, joiden puitteissa tuntemattomien ihmisten kanssa pelataan. Jokaisella nuorella täytyy olla tiedossa omat oikeutensa sekä ne näkymättömät rajat, joiden ylittyessä on syytä poistua tilanteesta ja ilmoittaa asiasta virkavallalle. Ja muistakaa kohdella lapsianne niin, että heillä on rohkeutta kertoa asioista teille myös silloin, kun jotain pahaa, hävettävää tai laitonta on tapahtunut. Poliisi hoitaa rikostutkintoja, lastenne hyvinvoinnista vastaatte pääasiallisesti te itse. #terestroika

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005962827.html

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a02b3232-89ca-4ce7-9ae1-3071864c5d31

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/001c56ca-c743-4e4b-9c1f-4f01ebd103a9

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

hyviä mielipiteitä sinulla, toivottavasti saat tämän asenteen myös sinne Kokoomuksen johtajille asti.. Epäilen kyllä.. Ainut puolue joka näihin muutosta ajaa on PerusS.. Näin se vain on, olkoot heistä mitä mieltä tahansa..

Mutta jospa Kokoomus pikku hiljaa muuttuu sisältäpäin!

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

"Meidän poliitikkojen ratkaisuja odottaessa kannustan kaikkia vanhempia käymään lastensa kanssa läpi ne pelisäännöt, joiden puitteissa tuntemattomien ihmisten kanssa pelataan. Jokaisella nuorella täytyy olla tiedossa omat oikeutensa sekä ne näkymättömät rajat, joiden ylittyessä on syytä poistua tilanteesta ja ilmoittaa asiasta virkavallalle. Ja muistakaa kohdella lapsianne niin, että heillä on rohkeutta kertoa asioista teille myös silloin, kun jotain pahaa, hävettävää tai laitonta on tapahtunut. Poliisi hoitaa rikostutkintoja, lastenne hyvinvoinnista vastaatte pääasiallisesti te itse. "

Tämä on hemmetin tärkeä pointti. Toivottavasti te vanhemmat todellakin puhutte asioista lastenne kanssa. Kaikkea kasvatusta ei voi ulkoistaa perheen ulkopuolelle.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

>Oulussa on jälleen tullut esiin tapaus, jossa ulkomalaistaustaiset, ilmeisesti turvapaikanhakijat, ovat epäiltynä alaikäisten raiskaamisesta.

ooo

Onko tullut esiin, vai epäilläänkö vasta?
Jatkettaisko juttua sitten kun on varmaa _tietoa_?

Edelleen ihmetyttää, mikä ihme näissä raiskauksissa kiinnostaa?
Vois antaa viranomaisten tehdä työtään rauhassa.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

#3

Kannattaako näistä keskustella....viisaampi olisi unohtaa koko asia ja vaieta unohduksiin.
Eihän raiskaus kiinnosta kuin mieleltään sairaita.
Kannattaako näihin tuhlata viranomaisten vähäisiä resurssejakaan?

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

#3

Raiskaukset ovat tuomittavia ja vastenmielisiä.

¨¨¨¨¨¨
Kuitekin, jotta suhteellisuuden taju säilyisi:

Liikenneturva : Viimeisen kolmen vuoden aikana kuoli keskimäärin kymmenen ja loukkaantui 380 lasta vuosittain.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Ei tule mitenkään yllätyksenä nuo asiat. Koko homma seuraa täsmälleen samaa kaavaa kuin briteissä. Seuraavaksi saattaa paljastua, että poliisilla oli tieto näistä kavereista, mutta mitään ei uskallettu tehdä sosiaalisen painostuksen takia.

"Yli 1400 lasta raiskattiin brittikaupungissa - poliisi ylenkatsoi uhreja" (2014)
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2014083118620216

Nämä ongelmat tulee häviämään vasta silloin kun kaikkia tullaan kohtelemaan tasavertaisesti, eikä yhdelläkään ryhmällä ole etulyöntiasemaa toista kohtaan jonkun etnisyyden tai vastaavan takia.

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen

Poliisien on nyt pakko toimia vaikka kuinka leimataan rasisteiksi, tämä ei voi jatkua.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Rasismileiman loputon pelko (vaikka osin ymmärrettävää pelokkuutta ilmapiirin oltua/ollessa mitä on) johtaa väistämättä huonoihin seuraamuksiin. Yksi tunnetuimmista esimerkeistä maailmalta https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2014083118620216
Edes lasten suojeleminen ei ollut tarpeeksi suuri motivaattori kumoamaan omaa pelkoa joutua rasismista syytetyksi... ja kyse oli lukuisista ihmisistä ja pelko vain esti. Pahoin pelkään että mm. ympäri Eurooppaa aivan turhan yleistä.

**** **** ****
Pulma alkoi jo vuosikausia sitten, kun lähes mikä tahansa alettiin leimata rasismiksi johtaen koko termin vesittymiseen. Aitoa rasismia vastaan pitää olla, mutta meno on tällä vuosituhannella mennyt niin oudoksi että en ihmettelisi kunnon vastareaktiota - eli paradoksisesti typerimmät "rasismin vastustajat" ovat ampuneet/ampumassa itseään ja tavoitteitaan jalkaan.

Matti Simonaho

Kai "Meidän poliitikkojen ratkaisuja odottaessa kannustan kaikkia vanhempia käymään lastensa kanssa läpi ne pelisäännöt, joiden puitteissa tuntemattomien ihmisten kanssa pelataan."

viitaten eri keskusteluketjuihin pitäisi olla;

"Meidän lasten vanhempien kai poliitikkojen ratkaisuja odottaessa kannustaa kaikkia vanhempia käymään yhteistuumin läpi ne pelisäännöt, joiden puitteissa tuntemattomien ihmisten kanssa pelataan."

Matti Simonaho

"

Taloustutkimus haastatteli 2443 ihmistä 10.12.2018 – 8.1.2019 väisenä aikana. Vastaajista 1534 kertoi puoluekantansa. Tulosten virhemarginaali suurimpien puolueiden osalta arvioidaan olevan +/- 2,1 prosenttiyksikköä.

Asiakokonaisuudessa on huomioitava, että Suomalaisia on enemmän kuin 2443 joten esitetty virhemarginaali on huomattavasti suurempi.

Äänestäjäkato tehdyn gallupin mukaan on -0.2 ja -0.9 prosenttiyksikön välillä. Suurin nousija gallupin mukaan on Perussuomalaiset jonka kannatus nousi 2.1 prosenttiyksikköä. Oulussa paljastunut alaikäisiin kohdistunt seksuaalirikosepäily ei ole ainoa syy äänestäjäkatoon.

Olemme seuranneet eri keskustelupalstoja 2015 jälkeen. Riippumatta henkilön iästä, yhteiskunnalli-
sesta asemasta ja niin edelleen, kaikki ulkomaalaistaustaisten tekemät rikokset 2015 jälkeen ovat vaikuttava tekijä äänestäjäkatoon vakiintuneista puolueista.

Jonkinlaisena puolueettomana yhteenvetona eri keskustelupalstoilta; "Se ei riitä että sanoin ilmaisee tuntevansa sympatiaa ja empatiaa rikoksen uhreja, omaisia, lähiomaisia, tuttuja ja Kansaa kokonaisuudessaan kohden, kun teot jotka suojelevat Kansaa puuttuvat". Edellinen johtaa tietenkin siihen että Kansa suojelee itseään. Millä tavalla Kansa suojelee itseään, siihen jonkinlainen viite on "Perussuomalaisten 2.1 prosenttiyksikön nousu".

Mainittakoon että gallupissa mainittu "Vasemmiston nousu +1.0" ei keskustelupalstojen mukaan pidä paikkaansa. Kansanedustaja Anna Kontula (Vas) kertoi Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa pitävänsä paperittomien eli esimerkiksi kielteisen päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden piilottelemista hyvänä ja kannustavansa Suomalaisia siihen. Edellinen aiheutti keskustelupalstoilla tyypillisesti Vasemmistolaisten keskuudessa närästystä jonka taustana oli Porilaisnaisen raaka murha. Myös Vihreiden lainsäädäntösihteeri Aino Pennasen käyttäytyminen aiheutti tyypillisesti Vihreiden joukossa närästystä.

Ulkomaalainen vaikutus Suomessa ja Suomeen aina "yhteisestä historiastamme" saakka, jonka moderni ajantasalla elävä Suomalainen ymmärtää olevan olleen ja olevan haittana Suomalaisen elinympäristön ja yhteiskunnan kehitykselle kaikilla mahdollisilla tasoilla - sellaisen puolustaminen tai että "ei tee mitään kun jotain pitäisi tehdä" tulee mitä suuremmalla todennäköisyydellä vaikuttamaan seuraavissa vaaleissa - eikä vaaleja ennen tehdyt kaikki gallupit.

Sen sijaan että haaskaamme aikaa, energiaa ja varoja siihen miten estämme Kevään, Kesän, Syksyn ja Talven - ilmastonmuutosten - tulemisen pienessä ja suuressa aikakaavassa, kannattaisiko käyttää aika, energia ja varat siihen miten estämme Suomalaisten lasten ja naisten raiskauset ja Suomalaisten yleensä tappamisen? Ohjeet siitä miten estämme sen että tulevat sukupolvet Suomalaisia eivät saa nauttia raittiista elinympäristöstä ja yhteiskunnasta - ovat olleet olemassa jo vuodesta 1947 saakka.

"

Lähde : http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=etusivu

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Odotan sinun "to do" listaasi. Kovistella voi ja rangaistuksien nostamista vaatia, eikä siinä mitään. Hyviä asioita nekin ovat, mutta se ei auta juurisyihin. Näitä rikoksia voi ehkäistä ainoastaan kiristämällä turvapaikkapolitiikkaa. Muu on lopulta vain tyhjää retoriikkaa.

Käyttäjän teresammallahti kuva
Tere Sammallahti

Tietysti ongelma hoidetaan maahanmuuttopolitiikkaa ja maahantulon edellytyksiä muuttamalla.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

On kohtuutonta, että maahanmuuttajayhteisömme joutuu kärsimään lepsun maahanmuuttopolitiikan takia nousevista ennakkoluuloista ja rasismista.

Olisko aika kuunnella Presidentti Sauli Niinistön Uudenvuodenpuhe. ”Vastaavasti on oikeus edellyttää tahtoa sopeutua yhteiskuntaamme. Ja vastuun kantamista, myös omiaan ohjaamalla. Lakiemme ja arvojemme vastainen käytös lisää riskiä kokonaisten ihmisryhmien leimaamiselle ja luo syvää epäluuloa, jopa vihaa”, presidentti linjasi.

Samaa mieltä Presidentti Sauli Niinistön kanssa, maahanmuuttajayhteisöt voivat puuttua tähän asiaan. He jos kukaan tietävät nämä henkilöt, tätä on aivan turha kieltää.

Toni Tamminen

Kiitoa Oulun poliisin, ja myös muiden poliisiviranomaisten, edes kuuliaisuus esivaltaa kohtaan ei oikeuta enää painamaan näitä asioita villaisella. Puhumattakaan meidän Salesta, jonka arvopohjaa voi jokainen vai arvella.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

" kannustan kaikkia vanhempia käymään lastensa kanssa läpi ne pelisäännöt, joiden puitteissa tuntemattomien ihmisten kanssa pelataan. Jokaisella nuorella täytyy olla tiedossa omat oikeutensa sekä ne näkymättömät rajat, joiden ylittyessä on syytä poistua tilanteesta ja ilmoittaa asiasta virkavallalle. Ja muistakaa kohdella lapsianne niin, että heillä on rohkeutta kertoa asioista teille myös silloin, kun jotain pahaa, hävettävää tai laitonta on tapahtunut. Poliisi hoitaa rikostutkintoja, lastenne hyvinvoinnista vastaatte pääasiallisesti te itse."

Hyviä ja viisaita, nykytilanteessa realistisia neuvoja – joihin ei ole koskaan ennen ollut samanlaista tarvetta meillä. Sen jälkeen kun keskustalainen pääministeri Juha Sipilä ja kokoomuslainen sisäministeri Petteri Orpo tekivät vuosituhannen pahimman poliittisen virheen syksyllä 2015, Suomi ei ole entisellään enää koskaan.

Matti Simonaho

"****ttaa ku ne vaa ***** ovat järkyttyneitä ja nälväilevät 24/7 toisiaan ja kukaan ei ***** tee yhtää mitää,mitähän niitten omat lapset ajattelevat *******" -kai hieman summeeraa missä ollaan menossa

Matti Simonaho

Jos käyt Ruotsissa, tai et, lähetä lasku jostain syystä ... vaikka niistä 15000 laittomasti Suomeen lahetetyista pakolaisista ja "pakolaisista" 2015/2016.

https://yle.fi/uutiset/3-10589958

Ilkka Huotari

Jännä, että jotkut (juuri kokoomuksesta) heräävät asiaan vasta nyt, vaikka ongelma on ollut tiedossa jo pitkään. Eikä sille ole mitään ratkaisua.

https://yle.fi/uutiset/3-7877771

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Totta Ilkka, mutta eikö ole parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Muutenkaan maahanmuuttoasioissa ei kannata liikaa tuojottaa puolueisiin. Itä-euroopan maissa kaikki puolueet kannattaa vastuullista maahanmuuttopolitiikkaa ja Tanskassa demarit on tiukempia maahanmuuton suhteen kuin Suomessa persut. Enempi kannattaa kiinnittää huomiota yleiseen ilmapiirin, kun se muuttuu kriittisemmäksi maahanmuuttoa kohtaan, niin se myös vääjäämättä näkyy jossain vaiheessa puolueissa.

Käyttäjän teresammallahti kuva
Tere Sammallahti

Kuka lie herännyt? Itse olen puhunut asiasta jo vuosia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset