Teren totuudenmukaiset ja ehdottoman oikeat mielipiteet Asioita asioiden nimillä

Holhousvaltio kasvattaa uusavuttomia - Vlog

Tänään esittelen teille hyvinvointivaltion/holhousvaltion stereotyyppisen kasvatin, Kansalainen Z:n, joka on passattu niin pilalle, ettei edes matka teatteriin hoidu ilman vaatimusta keskushallinnon puuttumiseksi asiaan.

Samalla lanseeraan uuden liikennemerkin. Se on hyvinvointivaltiomentaliteettia kuvaava etuajo-oikeusmerkki, joka kuvastaa sitä, kuinka sinun oikeutesi loppuvat siihen, mistä Kansalainen Z:n mielihalut alkavat.

Muistakaa rakkaat ihmiset, että se "Joku muu" olet sinä, ei mikään kasvoton "yhteiskunta" tai "valtio".

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän Jukka Konttinen kuva
Jukka Konttinen

Tähän sopii Hyssälän kommentit lauantaiaamulta.
http://yle.fi/uutiset/3-9218221

Mikä oikeasti yhteiskunnassa maksaa lisääntyvässä määrin, ovat kohonneet sosiaali- ja terveysmenot sekä eläkkeet. Tätä asiaa eivät poliitikotkaan uskalla ottaa esiin ainakaan ennen vaaleja, vaikka hallituspuolueet leikkauslistoja ovat tehneetkin.

Pekka Pylkkönen

Jep. Ja sillä ei ole mitään väliä että se yhtä teatterimatkustajaa kuskaava bussi maksaa sata tonnia, kuljettaja tarvitsee palkan ja diisseliä menee 30 litraa satasella, koska ne ovat jonkun muun maksettavaa.

Olisi vähemmän älytöntä vaatia vaikka valtiota antamaan maksutta vuokra-auto teatteripäiväksi. Se ei maksaisi veronmaksajille kuin viisi kymppiä. Mutta koska henkilöautoilu ei sovi hyvinvointivaltioparadigmaan, vaaditaan mieluummin veeärrää tai bussifirmaa suorittamaan kymmenen kertaa kalliimpi palvelu.

Käyttäjän andreas kuva
Andreas Pyy

Videossa otetaan jotain satunnaisia yksittäistapauksia ja tehdään niihin perustuen yleistäviä ja epäolennaisia johtopäätöksiä. Pelkkää tyypillistä oikeistopropagandaa. Sitäpaitsi tuollaisia videossa kuvaillun kaltaisia tyyppejä on kaikissa mahdollisissa yhteiskunnissa, ei vain Suomen kaltaisessa yhteiskunnassa, joten ei tuolla todisteta yhtään mitään.

Käyttäjän fazerinsini kuva
Jouni Suonsivu

Todistaahan toki, nimittäin blogistista itsestään ja hänen ajatusmaailmastaan.

Vaan jatketaan Teren viitoittamalla linjalla, videota pukkaa: libertaarien paratiisi - https://www.youtube.com/watch?v=7QDv4sYwjO0

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Voisiko videoon lisätä tekstitykset tai vaihtoehtoisesti kirjoittaa kokonaan teksteinä?

Suomi ratifioi YK:n yleisen vammaislain 28.6.2016 ja edellyttää, että AV:ssa että tietotekniikassa on oltava esteetön tiedonsaanti.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset