Teren totuudenmukaiset ja ehdottoman oikeat mielipiteet Asioita asioiden nimillä

SVL, Karttunen ja kansantuomioistuimet - Vlog

Kun monet kyselevät, että mikä on se rasistien ja fasistien vastainen ääripää? Sitä ääripäätä edustavat ihmiset, jotka oikeusvaltioperiaatteen yli talloessaan, ja kansalaisoikeuksien rajoittamista vaatiessaan, väittävät olevansa demokratian ja vapauden esitaistelijoita.

Oikeusvaltiomme ja demokratiamme ovat todellakin kriisissä, kun kansanedustajat ihan ministereitä myöten julistavat ihmisiä syyllisiksi ohi oikeuslaitoksen ja vaativat kaikkien yhdistymisvapauden rajoittamista ennen kuin edes poliisin esitutkinta on valmis. Se on juuri sitä fasismia, mistä SVL haaveilee.

Poliisi ja oikeuslaitos tulevat jakamaan Karttusen tapauksesta tarvittavat tuomiot ja sen jälkeen voidaan miettiä keinoja ehkäistä vastaavaa tulevaisuudessa. Mutta jos lainsäätäjämme lähtevät sytyttelemään noitarovioita vapauden ja demokratian nimissä, niin suurimpia huoliamme ei todellakaan ole parin kansallissosialisti-idiootin tekemä väkivalta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Samaa mieltä. On vaadittu mielenosoitusten jonkinlaista kieltämistä ennakolta, moni fiksuna pitämäni kaveri on sitä mieltä että "kytät on natsisikoja" ja kuulemma jonkinlainen fasistinen vallankumous on menossa ihan hallituksen, Sipilä etunenässä, johtamana.

Viimeaikainen keskustelu on lähtenyt ihan lapasesta eikä ole kaukana epäkorrekti ajatus, että Ville rannan pitäisi kirjoittaa tämä osuva "Iskun jälkeen" -sarjakuvansa uudelleen toisesta näkökulmasta: http://www.valomerkki.fi/puheenvuorot/ville-ranta-...

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

"Oikeusvaltiomme ja demokratiamme ovat todellakin kriisissä, kun kansanedustajat ihan ministereitä myöten julistavat ihmisiä syyllisiksi ohi oikeuslaitoksen ja vaativat kaikkien yhdistymisvapauden rajoittamista ennen kuin edes poliisin esitutkinta on valmis."

Kuka ministeri on julistanut syyllisen? Kuka on vaatinut kaikkien yhdistymisvapauden rajoittamista? Itse olen törmännyt vain rikollisen ja väkivaltaisen toiminnan tuomitsemiseen ja siihen, että tällaista toimintaa harjoittavia järjestöjä pitäisi kieltää - tai oikeammin valvoa niitä kieltoja, jotka on jo kirjattu lakiin.

Olli Kankaanpää

Epäillyn nimi on julkaistu tiedotusvälineissä ja myös epäillyn taustat ovat tiedossa. Varmaankaan kukaan itseään arvostava merkittävä poliitikko ei mainitse nimeä, mutta tutkinassa oleva henkilö on julkisesti jo tuomittu.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Niin missä hänet on julkisesti tuominnut, nimeä mainitsematta joku meidän ministereistämme?

Käyttäjän teresammallahti kuva
Tere Sammallahti

No itse asiassa ministerit eivät kai ole julistaneet ihmisiä syyllisiksi, mutta ovat kyllä vaatineet yhdistymisvapauden rajoittamista. Ehkä olisin voinut muotoilla lauseen paremmin.

Jos rikollisia halutaan tuomita, niin siihen meillä on jo valmis lainsäädäntö. En voi kannattaa järjestöjen tai aatteiden kieltämistä videolla esittämistäni syistä.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

Ainoa syylliseksi julistaminen taisi tulla Kike Elomaalta, jonka puolue on kokoomuksen kanssa samassa hallituksessa. Syylliseksi julistettiin "maahanmuuttopolitiikan hyssyttely".

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset